Složení deklarované výrobcem
Fermentovaný sójový výrobek s příchutí jablečného koláče, zdroj vápnku a vitaminů. Vitamin D2 0,75 ug, riboflavin 0,21 mg, vit. B12 0,38 ug, vápnk 120 mg
Složení: SÓJOVÁ složka (83,3%) (pitná voda, loupané SÓJOVÉ boby (9,7%)), jablko (6,5%), cukr, glukózo-fruktózový sirup, vápník (citronan trivápenatý), stabilizátor (pektiny), regulátory kyselosti (citronany sodné, kyselina citronová), modifikovaný škrob, přírodní aromata, mořská sůl, skořice (0,03%), karamelizovaný cukr, antioxidanty (extrakt s vysokým obsahem tokoferolu, estery mastných kyselin s kyselinou askorbovou), vitaminy B12, D2, B2, jogurtové kultury (S. thermophilus, L. bulgaricus).
Může obsahovat stopy skořápkových plodů (ne arašídy)
O produktu více na této stránce:
produkt vložen 6.1.2025
Průměrné výživové údaje na 100g/100 ml | ||||
---|---|---|---|---|
Energetická hodnota | 303 kJ / 72 kcal | |||
Tuky | 2 g | |||
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,4 g | |||
Sacharidy | 9 g | |||
- z toho cukry | 8,6 g | |||
Vláknina | 0,9 g | |||
Bílkoviny | 3,6 g | |||
Sůl | 0,21 g |
Vážení klienti,
pokud máte zájem spočítat si zkonzumované množství lepku, použijte pro tuto funkci tlačítko „Do jídelníčku“. Pokud budete chtít zjistit obsah lepku ve snědených potravinách v průběhu dne, u každého výrobku, který jste příslušný den měli, do okénka „Množství“ vložte zkonzumované množství v gramech či mililitrech. Ve sloupci „Mezisoučet“ se objeví množství lepku Vámi zkonzumované v daném výrobku. Položka „Celkem“ Vám udává množství zkonzumovaného lepku ve všech výrobcích, které zadáte do jídelníčku pro příslušný den.
Na základě řady klinických zkoušek je denní příjem lepku 20 mg/den považován za relativně bezpečný.
ZANECHTE NÁM EMAIL, BUDEME VÁS KONTAKTOVAT.
Přidal/a jste produkt do jídelníčku, díky kterému teď budete znát svoji spotřebu lepku.